Accesorii pentru sticle

Sticle artistice pentru bauturi

Borcane pentru miere

Sticle artistice cu vin

Castane naturale

Cauti cadou pt ocazii speciale?

Esti la locul potrivit!
La noi gasesti cadouri artistice
pentru El si Ea.

Convinge-te!

Home text aici

Sticle artistice cu vin

vin1

Sticla ornamentala "Struguri" contine vin de calitate superioara Gold Cabernet Sauvignon. Sticla contine robinet.

49.00 lei
vin1

Sticla ornamentala "Struguri" pe suport umplut cu vin de calitate superioara Gold Cabernet Sauvignon, "Strugurul" este umplut cu vin de calitate superioara Tokaji Muscat Galben. Sticla contine robinet. Sticla poate fi de 350 ml sau de 250ml.

109.00/103.00 lei
vin1

Sticla ornamentala "Butuc de vita": pe un butuc de vita apare 3 ciorchine de strugure. Suportul contine vin de calitate superioara Gold Cabernet Sauvignon, iar ciorchinele contin vin de calitate superioara Tokaji Muscat Galben. Exista si in varianta de suportul contine vin de calitate superioara Tokaji Muscat Galben, iar ciorchinele Gold Cabernet Sauvignon.

95.00 lei
vin1

Sticla ornamentala 2 "Struguri" apare pe un suport umplut cu vin Gold Cabernet Sauvignon. Unul dintre struguri este umplut cu vin de calitate superioara Tokaji Muscat Galben, cealalta cu vin de calitate superioara Gold Cabernet |Sauvignon. Ambele sticle contin robinet.

280.00 lei
vin1

Sticla ornamentala "Struguri" pe suport umplut cu vin de calitate superioara Tokaji Muscat Galben, "Strugurul"este umplut cu vin de calitate superioara Gold Cabernet Sauvignon. Sticla contine robinet. Sticla este de 350 ml si 250ml

109.00/103.00 lei
vin1

Sticla ornamentala "Struguri" pe suport lemn umplut cu vin de calitate superioara Tokaji Muscat Galben. Contine 2 pahare.

90.00 lei
vin1

Sticla ornamentala "Struguri" pe suport lemn, umplut cu vin de calitate superioara Gold Cabernet Sauvignon. Contine 2 pahare

90.00 lei
vin1

Sticla ornamentala "Struguri" pe suport de lemn, umplut cu vin de calitate superioara Tokaji Muscat Galben. Contine 2 pahare.

204.00 lei
vin1

Sticla ornamentala "Cerb" umpluta cu vin de calitate superioara Tokaji Muscat Galben.

234.00 lei