Accesorii pentru sticle

Sticle artistice pentru bauturi

Borcane pentru miere

Sticle artistice cu vin

Castane naturale

Cauti cadou pt ocazii speciale?

Esti la locul potrivit!
La noi gasesti cadouri artistice
pentru El si Ea.

Convinge-te!

Home text aici

Sticle artistice cu vin

vin1

Sticla ornamentala este sub forma unui vanator, pe suport de lemn. Sticla este umplut cu vin de calitate superioara Tokaji Muscat Galben.Vanatorul are in mana o pusca care este umplut cu vin Gold Cabernet Sauvignon.

235.00 lei
vin1

Sticla ornamentala este sub forma unei chitare si este umplut cu vin de calitate superioara Tokaji Muscat Galben.

37.00 lei
vin1

Sticla ornamentala este sub forma a doua ciorchine de struguri, una dintre ele umplut cu vin de calitate superioara Gold Cabernet Sauvignon, cealalta ciorchina umplut cu vin tokaji Muscat Galben.

38 lei
vin1

Sticla ornamentala este sub forma unui ciorchine de strugure care este umplut cu vin de calitate superioara Gold Cabernet Sauvignon.

38.00 lei
vin1

Sticla ornamentala este sub forma unui brad si este umplut cu vin de calitate superioara Gold Cabernet Sauvignon. Cadou ideal de Craciun.

42.00 lei
vin1

Sticla ornamentala are forma de femeie si este umplut cu vin de calitate superioara Tokaji Muscat Galben.

59.0 lei
vin1

Trei ciorchine de struguri umplute cu vin de calitate superioara Toksji Muscat Galben se afla pe un butuc de vita, umplut cu vin de calitate superioara Gold Cabernet Sauvignon.

40.00 lei
vin1

Sticla ornamentala este sub forma unui pantofi cu toc de femei si este umplut cu vin de calitate superioara Gold Cabernet Sauvignon.

59.00 lei
vin1

Sticla ornamentala este sub forma unui brad, umplut cu vin de calitate superioara Tokaji Muscat Galben. Este un cadou ideal de Craciun.

45.00 lei